top of page

Forkæl dig selv med dette skønne Senior retreat på den smukke Algarvekyst i Portugal.

 

Vi oplever det autentiske Portugal, dyrker yoga, vandrer, nyder sund mad, ser hvordan olivenolie bliver fremstillet samt besøger en vingård & bliver guidet gennem en vinsmagning, alt imens vi hygger og skaber skønne minder.

En helt fantastisk dejlig rejse venter dig på den smukke Algarvekyst i Portugal. Et retreat hvor du skaber skønne oplevelser og minder. Vi guider dig på tryg vis gennem hele ugen.

Vi bor i en 500 m2 villa på den smukkeste vin Quinta i Syd Portugal. Vi bor i enkeltværelse eller delt dobbeltværelse, alle værelser har eget badeværelse. Området byder på skøn natur der inviterer til lange gå ture og meditation i vin lundene.

Hver morgen guider vores skønne yogalærer os gennem en times yoga & meditation hvilket giver ro, øget fleksibilitet, nærvær og velvære samtidig som det reducerer stress, masserer vores indre organer og styrker vores kroppe. Vi tilpasser yogaen, så alle kan deltage og både øvede og nybegyndere får glæde af den.

Efter vores morgenyoga spiser vi et skønt nærende morgenmåltid på den smukke terasse. Friske frugte, grøntsager, nærende juices & shots lavet på økologiske frugter & grøntsager fra de små lokale portuguísiske producenter.

En af dagene kommer der et par massører til vores villa, og giver os en skøn afslappende massage. Alle får en times helkropsmassage - vidunderligt!

Har du lyst til en ansigtsbehandling, en manicure eller pedicure, kan dette tilkøbes på dagen.

I løbet af ugen vandrer vi to af dagene. Ruterne er ikke komplicerede, men heller ikke flade. Naturen i dette område er smuk, så glæd dig til en oplevelse for både krop, sjæl & sanser.

Vi får en guided tur i saltminerne hvor de stadig producerer salt på den gode gammedags måde, og besøger Portugals svar på det døde hav "Mar morto", hvor vi bader/flyder og smører vores kroppe ind i en dejlig saltscrub der gør huden silkeblød.

Vi besøger en vingård og prøver nogle af de mange gode lokale vine, samt en oliven plantage hvor vi ser hvordan olivenolie bliver produceret. Også her bliver vi inviteret til en smagning, denne gang af spændende olivenolier.

Om aften laver vi enten selv mad i villaens store, skønne  køkken, eller går ud og spiser et godt og sundt måltid på en klasisk portugisisk restaurant. Måltider på restaurant indgår ikke i prisen.
 

Hele ugen undgår vi så vidt muligt rødt kød, sukker & mejeriprodukter for at rense kroppen for diverse ubalancer.


Vi prøver Mindful walking & mindful eating, samt opnår viden om vitaminer, mineraler, proteiner, aminosyrer, anti oxidanter etc.

​​

Alle juicer & urteshots er naturligvis inkluderet, og laves af økologiske råvarer fra lokalområdet.

.

Området omrking vores villa er smukt, og dens påvirkning og kræfter er aldeles mærkbar. Uendelige bølgende grønne skråningen så langt øjet rækker. Der er ro-fyldt og højt til himmelen. En helt unik lokation, hvor sjælen styrkes og sindet stilnes. Vores villa har privat pool & soldæk.

​​

Landskabet er frodigt og oversået med oliven, appelsin, citron, lime og figen lunde. I dette område af Portugal finder du en smuk og meget historisk egn. Her er tiden gået knap så stærkt som længere mod øst. Her holdes de gamle håndværksmæssige traditioner i hævd hos både bondemanden, bødkeren og fiskeren. Bjergområdet tæt omkring os, byder på naturområder der vil give dig eventyrlige oplevelser, styrke dine meditationer, og gøre din mindfullnes og yogapraksis mindeværdig og stærk.​​

Din Livrejse indkluderer:

7 overnatninger

1 times skøn helkropsmassage

Økologiske juices & greenies

Urteshots & power shots

Sunde salater & snacks

Daglig udendørs Yoga & meditation

Sejltur langs kysten & de Bengaliske grotter
2 skønne vandreture

Besøg til det lokale marked hvor der sælges alt fra Portugisisk keramik til 12 par sokker for €5

Besøg på en vingård med guidet tur og vinsmagning

Besøg på en olivenplantage med guidet tur & olivenolie smagning.

Giudet rundtud i Saltminerne hvor vi ser hvordan salt bliver produceret.
Bad i Mar Morto (Portugals døde hav) hvor man flyder på vandoverfladen uden anstrængelse, grundet det høje saltindhold. Mudderbad/scrub indgår, og giver en silkeblød hud.

Andre behandlinger så som akupunkturin, diamantslibning, pedicure, manicure, cupping etc. kan tilkøbes under ugen.

Dagprogram her. (forbehold for mindre ændringer)

(Minus fly og transfer og måltider ude af huset) Du skal bestille fly til FARO i Portugal. Både SAS, TAP og Norwegian har flere ugentlige flyvningen. Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig med at bestille flybillet.

​​

Vi hjælper gerne med transfer fra Faro lufthavn til vores villa.

Blot send os en mail på info@livsrejser.dk

VELKOMMEN til en skøn rejse med os!

Spørgsmål? Kontakt os gerne på telefon 31702090 eller info@livsrejser.dk

Datoer: 22-29 april 2023 - UDSOLGT!

           30 september - 7 oktober 2023 - UDSOLGT!

              13 - 20 april 2024 

           Pris KUN 6.498:- DKK

peaceful-senior-man-feel-zen-meditating-resting-breathing-calm-looking-up-smiling-satisfie
full-shot-woman-with-headphones-seaside.jpg
sporty-woman-practicing-yoga-beach-doing-stretching-exercising-balance.jpg
medium-shot-smiley-women-park.jpg
Muddippers.jpg
physiotherapist-massaging-senior-womans-shoulder.jpg
Ewa7_edited.jpg
Ewa
bottom of page