top of page

Forkæl dig selv med dette skønne Senior retreat på den smukke Algarvekyst i Portugal.

 

Vi oplever det autentiske Portugal, dyrker yoga, vandrer, nyder sund mad, ser hvordan olivenolie bliver fremstillet samt besøger en vingård & bliver guidet gennem både en olivenolie smagning & en vinsmagning, alt imens vi nyder, hygger og skaber skønne minder.

En helt fantastisk dejlig rejse venter dig på den smukke Algarvekyst i Portugal. Et retreat hvor vi skaber skønne oplevelser og minder. Vi guider dig på tryg vis gennem hele ugen.

Vi bor i en smuk 500 m2 luksusvilla med stor pool og udsigt til havet, på Algarve kysten i Portugal. Vi bor i enkeltværelse eller delt dobbeltværelse, efter eget valg. Alle værelser har eget badeværelse. Området er roligt og byder på skøn natur der inviterer til lange gå ture og ro.

Hver morgen guider vores skønne yogalærer os gennem en times yoga & meditation hvilket giver ro, øget fleksibilitet, nærvær og velvære samtidig som det reducerer stress, masserer vores indre organer og styrker vores kroppe. Vi tilpasser yogaen, så alle kan deltage og både øvede og nybegyndere får glæde af den.

Efter vores morgenyoga spiser vi et skønt nærende morgenmåltid på den smukke terasse. Friske frugter og grøntsager, nødder, frø og kerner samt nærende juices & shots lavet på økologiske frugter & grøntsager fra de små lokale portuguísiske producenter.

En af dagene kommer der et par massører til vores villa, og giver os en skøn afslappende massage. Alle får en times helkropsmassage - vidunderligt!

Har du lyst til en ansigtsbehandling, en manicure eller pedicure, kan dette tilkøbes.

I løbet af ugen vandrer vi to af dagene. Ruterne er ikke komplicerede, men heller ikke helt flade. For at få udbytte af gåturene skal du være i stand til at gå mindst 3 km. Naturen i dette område er smuk, så glæd dig til en oplevelse for både krop, sjæl & sanser.

Vi får en guided tur i saltminerne hvor de stadig udvinder salt af havet på den gode gammedags måde, og besøger Portugals svar på det døde hav "Mar morto", hvor vi bader/flyder i vandet og smører vores kroppe ind i en dejlig minerals saltscrub der gør huden silkeblød.

Vi besøger en smuk vingård og prøver nogle af de mange gode lokale vine. Portugisisk vin er både god og prisvenlig. 

Vi besøger også en oliven plantage hvor vi ser hvordan noget af verden bedste olivenolie bliver produceret. Også her bliver vi inviteret til en smagning, denne gang af spændende olivenolier.

Om aften laver vi enten selv mad i villaens store, skønne  køkken, eller går ud og spiser et godt og sundt måltid på en klasisk portugisisk restaurant. Måltider på restaurant indgår ikke i prisen.
 

Hele ugen spiser vi sund mad og undgår kød, sukker, kaffe & mejeriprodukter for at rense vores kroppe for diverse ubalancer.


Vi prøver Mindful walking & mindful eating, samt opnår viden om vitaminer og mineraler, hvordan man sænker kolesterol, blodsukker, for højt blodtryk etc.

​​

Alle juicer & urteshots er naturligvis inkluderet, og laves af økologiske råvarer fra lokalområdet.

Din Livrejse indkluderer:

7 overnatninger

1 times skøn helkropsmassage

Økologiske juices & smoothies

Urteshots & power shots

Sunde salater & snacks

Daglig Yoga & meditation udendørs i solen
2 skønne vandreture

Besøg på et lokalt marked, hvor man kan købe alt fra smuk portugisisk keramik til 12 par sokker for €5 :)

Besøg på en vingård med guidet tur og vinsmagning

Besøg på en olivenplantage med guidet tur & olivenolie smagning.

Giudet rundtud i Saltminerne hvor vi ser hvordan salt bliver produceret.
Bad i Mar Morto (Portugals døde hav) hvor man flyder på vandoverfladen uden anstrængelse, grundet det høje saltindhold. Mudderbad/scrub indgår, og giver en silkeblød hud.

Andre behandlinger så som akupunktur, diamantslibning, pedicure, manicure, cupping etc. kan tilkøbes under ugen.

Maks: 10 deltagere

Dagprogram her. (forbehold for mindre ændringer)

(Minus fly og transfer og måltider ude af huset) Du skal bestille fly til FARO i Portugal. Både SAS, TAP og Norwegian har flere ugentlige flyvningen.

Kontakt os gerne hvis vi skal hjælpe dig med at bestille flybillet. Telefon 3170 2090

​​

Vi hjælper også gerne med transfer fra Faro lufthavn til vores villa.

Blot send os en mail på info@livsrejser.dk

VELKOMMEN til en skøn rejse med os!

Spørgsmål? Kontakt os gerne på telefon 31702090 eller info@livsrejser.dk

Datoer: 13 - 20 april 2024 udsolgt!

              12-19 oktober 2024 - velkommen at booke din plads! 

           Pris KUN 6.498:- DKK

peaceful-senior-man-feel-zen-meditating-resting-breathing-calm-looking-up-smiling-satisfie
full-shot-woman-with-headphones-seaside.jpg
sporty-woman-practicing-yoga-beach-doing-stretching-exercising-balance.jpg
medium-shot-smiley-women-park.jpg
Muddippers.jpg
physiotherapist-massaging-senior-womans-shoulder.jpg
Ewa7_edited.jpg
Ewa
bottom of page